SVERIGE

Broderloge nr 172 Fritiof Nilsson Simrishamn Sverige http://oddfellow.se/hitta/institution/?inst=b172

Broderloge nr 172 Fritiof Nilsson er én af Sveriges yngste loger, og i broderloge nr. 111 De Fem Tårne har vi haft den glæde at være med fra starten og følger udviklingen med stor interesse. Vi besøger hinanden hvert år, og det er blevet en fast tradition af vi danske brødre besøger Simrishamn til et ålegilde hvert efterår. Og om foråret besøger de svenske brødre Kalundborg. Hvert år i sommerferien afholdes der et fælles embedsmandsmøde hvor der udveksles ideer og erfaringer til gavn for begge loger.

 

CHILE

I forbindelse med en broders besøg i Chile i 2008 blev der skabt en kontakt med Odd Fellow ordenen i Chile, hvor broderen besøgte loge nr. 1 Santiago. Ved dette logebesøg deltog embedsmænd fra alle 3 loger i Santiago. Dette har nu udviklet sig til at der er oprettet venskabsbånd mellem vor loge og loge nr. 25 Futuro.
Brødrene i Santiago har i vinteren 2009 oprettet en hjemmeside på adressen http://www.ioofchile.cl/ , og nr. 25 Futuro er fyldestgørende beskrevet. Hjemmesiden er naturligt nok skrevet på Spansk; men det går an at navigere rundt uden de store problemer. Det er aftalt at vi mellem vores loger udveksler information og nyheder hver anden måned eller efter behov.