Hvad tilbyder logen?

Vi tilbyder, samvær med en gruppe af mennesker med samme etiske livsopfattelse og interesse for hinanden, som forventes hos dig selv. Du får mulighed for at arbejde med etiske spørgsmål, som du finder relevante, til gavn for dig selv og din familie, eller til brug i en stresset hverdag. I dette arbejde indgår ingen religion eller trosretninger, ej heller politiske synspunkter. Du vil knytte venskaber, der kan vare livet ud, og du får rig mulighed for dybere forståelse af ægte venskab, kærlighed og sandhed. Desuden afholder vi flere arrangementer, hvor familien kan deltage, for eksempel foredrag, julestemning, m.m. Medlemskab i logen tilbydes mennesker, der har samme etiske livsopfattelser, som logens øvrige brødre. Og derfor foregår forslag af nye medlemmer, gennem de nuværende brødre. Skulle du være interesseret i et medlemskab, kontakt da et af logens medlemmer, eller hvis du ikke ved om du kender et medlem, kontakt da logens Overmester direkte, for at se om der ikke skulle være en af brødrene, der har det nødvendige kendskab til din person.

Hvad forventer logen?

Påklædning
Odd Fellow Ordenen lægger vægt på et lighedsprincip, derfor bærer medlemmerne ens påklædning. Til ordinære arbejdsmøder er påklædningen mørkt tøj (sort jakkesæt) og hvid skjorte. Til gradearbejde eller ved særlige festlige lejligheder er påklædningen kjole og hvidt.

Hvad koster det at være medlem?
Udover udgiften til kontingent, betales der et optagelsesgebyr, samt et gebyr for hver af de tre grader, der tildeles inden for den første to års periode. Desuden må der påregnes en mindre udgift, til deltagelse og fortæring ved det selskabelige samvær. En del af kontingentet går naturligvis til driften af logen: Husleje, lys, varme, nyanskaffelser, vedligeholdelse, drift af køkken m.m. Derudover donerer vi hvert år beløb til velgørende formål i lokalområdet. En del af kontingentet går videre til Odd Fellow Ordenen, som blandt andet står for en stor humanitær indsats ved donationer til mennesker i nød, til hospices og priser til forskning og til kulturelle formål m.m.

Hvad forventer logen af sine medlemmer?
De kommer med et åbent sind og en ærlig vilje til, at tilegne dig Ordenens grundprincipper. -de er parat til at yde en reel indsats for Ordenen, og for fællesskabet i logen. Ordenen kræver, at man tror på et højeste væsen, som jordens skaber og opretholder. Den enkeltes trosretning og politiske overbevisning blander vi os ikke i, tværtimod er al tale om religion og partipolitik ikke tilladt i logen.